• SČEL

          • Szlovák és Cseh Középiskolai Esport Bajnokság Brudda4life néven a mi csapatunk is részt vesz a versenyben és március óta már a legjobbak közé jutottak, jelenleg a 10. helyen vannak. A bajnokság még tart, szorítunk nektek. SOK SIKERT FIÚK!

            Leczo Sebastián 1.B, Barkó Ákos 3.B, Potocký András 3.B

            Naše družstvo súťaží v SČEL od marca. Po náročnej tímovej práci a obetovaní veľkého množstva voľného času sú naši študenti už na 10. mieste. Držíme im palce a prajeme im, aby sa naši chlapci dostali do finále. SČEL je e-športový turnaj pre všetkých žiakov stredných škôl v 5 rôznych hrách ako napríklad Counter Strike, League of Legends alebo Apex. Hráči hrajú o vecné ceny, ktoré môžu vyhrať na konci turnaja. Celá liga môže byť pre hráčov aj príležitosťou hrať e-športy profesionálne alebo môžu byť zaregistrovaný profesionálnymi klubmi.

          • Ekoalarm

          • V rámci projektu Ekoalarm sme sa zapojili do zberu zubných kefiek. Počas mesiaca apríl sa nám podarilo vyzbierať 414 ks, za ktoré dostala naša škola smetné koše na separáciu. Všetkým, ktorí nás podporili a pomohli nám v zbere, ďakujeme.

            Az Ekoalarm projekt keretén belül áprilisban 414 darab fogkefét sikerült összegyűjtenünk, melyért cserébe iskolánk szeparációs szemeteskosarakat kapott. Köszönjük mindenkinek, aki támogatott és segített a gyűjtésben.

          • Deň narcisov - Nárciszok napja

          • Prvý Deň narcisov sa konal v roku 1997 s témou ,,Žena a rakovina". Odvtedy je to každoročne vykonávaná jedinečná charitatívna zbierka Ligy proti rakovine. Finančné prostriedky vyzbierané počas Dňa narcisov sa použijú na podporu realizácie projektov, ktoré poskytujú priamu pomoc onkologickým pacientom a ich rodinám. Dnes, po dvoch rokoch pauzy kvôli pandémii, sa zbierka opäť konala. 28.04. sa študenti našej školy znova vybrali do ulíc mesta, aby zbierkou pomohli ľuďom, ktorí to skutočne potrebujú, pričom vyzbieraná suma putuje na onkologické oddelenie v Michalovciach. Všetkým darcom ďakujeme!

            Iskolánk diákjai idén is bekapcsolódtak a Nárciszok napja néven szervezett adománygyűjtésbe. Az összegyűlt összeggel a nagymihályi Onkológiai Intézetet támogatjuk.

          • Abaházi Mátyás - természettudományi versenyek

          • Iskolánkat Abaházi Mátyás /2.B osztály/ képviselte a Felvidéki Magyar Matematika versenyen, ahol 1.helyezést ért el.

            A kerületi kémiai és matematikai olimpián is sikeres megoldó lett.

            Gratulálunk!

          • Výzva na mesiac APRÍL nielen pre študentov GVK, ale aj pre vás! - ÁPRILISI KIHÍVÁS!

          • Vyhadzujete použité zubné kefky do koša? Prineste ich k nám a pomôžete nám tak vyzbierať 500 ks

            použitých zubných kefiek (rôznych značiek), za ktoré dostane naša škola odpadkové koše na recykláciu

            Zlepšime naše životné prostredie

             

            Már cipőpucolásra sem tudod használni a fogkefédet? Annyi baj legyen! Hozd el hozzánk, és mi ÚJRAHASZNOSÍTJUK- szemeteskosarak lesznek belőle! Célunk 500 fogkefe összegyüjtése=5 kosár.

          • Szép Magyar Beszéd - Pekná maďarská reč

          • Iskolánkat Šoltés Luca (III.B) és Varga Antónia (IV.B) képviselte a Szép Magyar Beszéd kerületi fordulóján. Varga Antónia III. helyezést ért el, így továbbjutott az országos döntőbe. Gratulálunk!