• Hry bez hraníc - Játék határok nélkül

          • Dnešný deň sa niesol v znamení športu, pohybu a zábavy. Náš tradičný športový deň sa vydaril. Sme radi, že naše pozvanie prijali ôsmaci z okolitých základných škôl. Ďakujeme za vašu účasť!

            A mai nap a mozgás és a sport jegyében telt iskolai közösségünk számára. A Játék határok nélkül nevű megmérettetés jó hangulatban telt. Örülünk, hogy a környező alapiskolák nyolcadikosai elfogadták meghívásunkat. Köszönjük a részvételt!

          • Kapušianske pero/ Nagykaposi Toll

          • Naši študenti sa zapojili do autorskej literárnej súťaže Kapušianske pero a autorskej výtvarnej súťaže Kapušianska paleta. Všetkým oceneným blahoželáme!

            Gratulálunk iskolánk azon tanulóinak, akik bekapcsolódtak és eredményesen szerepeltek a Nagykaposi Toll és Nagykaposi Paletta versenyeken.

            1. miesto/ hely: Kapitány Boglárka, 3.B

            2. miesto/ hely: Eduard Bölöni, 2.A

            3. miesto/ hely: Vanesa Kissová, 2.A

            Kapušianska paleta/ Nagykaposi Paletta

            1. miesto/ hely : Kapitány Boglárka, 3.B

          • Petőfi 200

          • Iskolánk elsős diákjai a Petőfi 200 program keretében látogatást tettek a nyíregyházi Sóstói Múzeumfaluban. A program során először Petőfi életével és költészetével ismerkedhettek játékos, interaktív formában, majd a szabadtéri néprajzi kiállítást tekintették meg. A napot közös ebéd zárta a Rancs Pizza & Burger Bárban a közeli Kemecsén.

            Köszönet a Szövetség a Közös Célokért Társulásnak a lehetőségért és az együttműködésért!

            V rámci programu Petőfi 200 naše prváčky navštívili škanzen v meste Nyíregyháza. Oboznámili sa so životom a dielom Sándora Petőfiho a neskôr si pozreli národopisnú výstavu.

          • Abaházi Mátyás

          • Abaházi Mátyás részt vett azon a díjátadón, amit a Matematikai Olimpia megyei fordulójának A kategóriás sikeres megoldói és győztesei részére rendeztek. Gratulálunk!

            Abaházi Mátyás sa zúĉastnil na Ocenení úspešných riešiteľov a víťazov krajského kola MATEMATICKEJ OLYMPIÁDY kategórii A. Gratulujeme.