• Nikoleta Pappová, Abaházi Mátyás

          • A legjobb matekosaink, Nikoleta Pappová és Abaházi Mátyás, hosszú órákat töltve a kétfordulós Európai statisztikai versenyben képviselik iskolánkat.

            Ezen kívül a matematikai olimpia kerületi fordulóján is sikeresen szerepeltek.

            Naši najlepší matikári, Nikoleta Pappová a Mátyás Abaházi trávia dlhé hodiny riešením úloh dvojkolovej Európskej súťaže v štatistike, a tak reprezentujú naše gymnázium.

            Okrem toho boli úspešní aj na krajskom kole Matematickej olympiády.

          • Legere Irodalmi Verseny - Literárna súťaž Legere

          • Iskolánkat ebben a tanévben két csapat is képviselte a Legere Irodalmi Versenyen, amelynek idei témája a női irodalom volt. A háromfordulós verseny a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Közép-európai Tanulmányok Karának szervezésében valósult meg.

            AAA: Barta Anita, Pandi Antónia, Tóth András (1.B) Feministák: Bodnár Bianka (2.B), Barkó Kincső, Késő Fatima (4.B)

            Felkészítő tanár: Bodnár Mária

          • JÓNAK LENNI JÓ! - JE DOBRÉ BYŤ DOBRÝM!

          • A 4.B osztály jótékonysági báljának célja Hudák Zille kezelésének az anyagi támogatása volt. Az adományok és a tombolajegyekből összegyűjtött összeg 850 € lett. Köszönet minden támogatónak, jelenlegi és volt diáknak, akik a bálon való részvételükkel is bizonyították, hogy JÓNAK LENNI JÓ!

            Cieľom charitatívneho plesu 4.B triedy bolo finančne podporiť liečbu Zille Hudák. Z peňažných príspevkov a tomboly sa podarilo vyzbierať sumu 850€. Poďakovanie patrí všetkým sponzorom, študentom a absolventom GVK, ktorí aj účasťou na plese dokázali, že JE DOBRÉ BYŤ DOBRÝM!